Kedves Vendégek!

Ha ma Békéscsaba belvárosában kalandozunk, az Andrássy út elején találunk egy régi,
szép épület, mely ma a Kornélia Grill & Bárnak ad otthon és kínálja a lehetőséget,
hogy betérjünk és elidőzzünk egy kicsit a gasztronómia világában. A " hely" hangulat megfogalmazhatatlan.
A méltán világhírű festő is csak azt mondja, hogy ez a báj olyan mint egy " izig-vérig nő" : eleganciája és kisugárzása van.

Modern fiatalos dizájn kíséri az étel kínálatunkat, de a magyar alapanyagok tiszteletét is hordozza.

A Séf ajánlata kihagyhatatlan, finoman ötvözi a - " Régit és az Újat " - és egy kis gasztronómiai íz utazásra visz el bennünket.

A "kacsamell" akár azt is elmesélhetné, hogy már a múlt században is készíthették volna ilyen formába, a hátszín Udvarmester módra a klasszikus magyar konyha remeke, a fogas íze szinte már meg részegíti a kóstolót a friss zöldfűszerek aromájával és harmóniájával.

Az ifjú generációkra gondolva és a halak szeretetére hangolva a "Lazacburger" igazi kihívás, mert nem lehet a felénél abbahagyni....így itt mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet, elkápráztatva a friss alapanyagok sokaságától és az elkészítési módok sokszínűségétől.

Gondoljunk csak a Csaba név eredetére (a történeti munkák lapjain sokféle magyarázatot találunk), de talán ebben az esetben vegyük azt a teóriát, hogy a Csaba név a török eredetű, az „ajándék ” jelentésű személynévből eredeztethető. Így ez a hely egy igazi ajándék...melyet szíves figyelmükbe ajánlok, mert addig nem tudhatják, hogy milyen a vendéglátás egy különleges formáját élvezni, míg nem próbálták ki az autentikus ízeket és nem élvezték a " Kolnélia " vendégszeretetét.

" Info-morzsák "

- Menü étkezést is biztosítunk a hét mindennapján (hétfőtől- vasárnapig) 11.00.-15.00 között.

- Az itallapon és étlapon megtalálják teljes kínálatunkat.

- Torta rendelésre is van lehetőség is.

Folyamatos friss információt a www.facebook.com/korneliagrillandbar oldalon találnak, látogassák meg oldalunkat!

“A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb,ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.”

Gundel Károly