Rendezvények

Éttermünkben megrendezheti születésnapját, névnapját, eljegyzését, esküvőjét vagy akár céges party-ját is. Készítünk svédasztalos vacsorát, rendezünk ültetett vagy állófogadást is. 

A tökéletes szórakozásért gondoskodunk tortáról, élő műsorról, kedvenc zenéiről. Kérésére igényeinek megfelelő menüajánlatot készítünk.

 Az étterem befogadóképessége 250 fő.

/storage/app/media/Rendezvenyek/rendezveny.jpg
/storage/app/media/Rendezvenyek/rendez_belter.jpg

OSZTÁLYTALÁLKOZÓ - SZALAGAVATÓ

Éttermünkben vállaljuk osztálytalálkozók lebonyolítását, előzetes megbeszélés alapján készítjük el a résztvevők vacsoráját. A szolgáltatás teljes körű, a pezsgős köszöntéstől egészen a desszertig választható.

/storage/app/media/Rendezvenyek/rendez_kulter.jpg

PARTY SZERVÍZ

Vállaljuk a külső helyszínen történő rendezvények teljes körű lebonyolítását. A kiszállítástól a szervírozásig levesszük válláról a terhet. Házon kívüli rendezvény keretében is vállalunk ültetett gálavacsorát, büfévacsorát, esküvői összejövetelt, koktél-partit, vagy elegáns bált teljes körű szolgáltatással 50-1200 főig, amelynek lebonyolításához több helyszínt tudunk ajánlani. 

Galériánkban mind az étteremben, mind házon kívül lezajlott rendezvényekről találhat képeket.

/storage/app/media/Rendezvenyek/galeria_rendez_8.jpg

TEREMBÉRLÉS

Különtermünk rendelkezésre áll különböző bemutatók, céges rendezvények számára. Biztosítani tudjuk a technikai hátteret.